Podeli sa prijateljima

Vimeo slika
Ivana Micić

Ivana Micić

Predavač

- Moje formalno i neformalno obrazovanje

Po formalnom obrazovnju sam master menadžer u upravljanju poslovanjem. Završila sam MBA studije na FON-u a svoju karijeru od prvih dana gradim u bankarskom sektoru koji mi pruža temelje za rad u korporativnim sistemima. Radim na poziciji rukovodioca filijale više od 8 godina a svoju karijeru započela sam davne 2001.godine kao express bankar. Kada su mi ponudili da vodim filijalu nisam ni znala da su me kolege preporučile. Bila sam bez iskustva u upravljanju biznisom ali puna inovativnosti, energije i kreativnosti. Moja direktorka i moj tim verovali su u mene više nego ja sama. Danas smo, neskromno mogu reći, najbolji tim u našoj banci.

O razvoju timova i pojedinaca učila sam po programu francuskog IFCAM trening centra. Privilegiju da posetim Kinu i provedem 10 dana u studentskom gradu DONGUA UNIVERSITY u Šangaju smatram svojom najboljom investicijom.

Nakon skoro 20 godina rada u privredi i bankarstvu, okrećem se onima kojima je rast i razvoj važan, koji žele da brinu o svom ličnom i profesionalnom ispunjenju, karijernom razvoju i pokrećem Školu za razvoj poslovnih veština.

Pružam podršku timovima i mladim ljudima u svim poslovnim i životnim segmentima koji su meni nedostajali u odrastanju i obrazovanju.

Više o Ivani: www.ivanamicic.com

Ivanini kursevi

Znanje prenose stručnjaci u svojim oblastima sa više od 8 hiljada održanih časova, i to radimo lako, razumljivo i prilagođeno polaznicima škole. Naš zajednički cilj jeste da naučiš. A da bismo to postigli i mi svakodnevno učimo i usavršavamo se.