Podeli sa prijateljima

Vimeo slika
Svetomir Jovanović

Svetomir Jovanović

Direktor razvoja, osnivač

Glavni Krojač, čovek sa vizijom i neverovatnim darom da na jednostavan način reši i najkomplikovanije projekte. Iza svega što vidite (i ne vidite), izviruje Svetomir.

Osnivač i direktor firme Krojač, čija je osnovna delatnost web dizajn, projektovanje i razvoj sofverskih rešenja. Marta 2010. godine osniva i Krojačevu školu web dizana za obuku budućih web dizajnera.

Svetomir je realizovao više od 300 web projekata za brojne domaće kompanije, organizacje i institucije (Limundo, Vulkan, Infostud, Crveni krst Srbije, Pčelica, JP Beogradska tvrđava, Halo oglasi...). Tokom izrade internet prezentacija razvio je sopstveni CMS, uz stalno unapređenje novih modula.

Dobitnik je najznačajnijih nagrada i priznanja koje se dodeljuju za doprinos u razvoju informatičke delatnosti u Srbiji.

Predavač na brojnim seminarima i stručnim skupovima, konsultant i ključna osoba za uspeh nekog projekta.

Svetomirovi kursevi

Znanje prenose stručnjaci u svojim oblastima sa više od 8 hiljada održanih časova, i to radimo lako, razumljivo i prilagođeno polaznicima škole. Naš zajednički cilj jeste da naučiš. A da bismo to postigli i mi svakodnevno učimo i usavršavamo se.

Samo 168 eur za najbržih 100!

ČUVENI web dizajn...
168€
5 (1388 učenika)

Web dizajn

ČUVENI web dizajn kurs - sada je online! Ne treba ti predznanje. Dizajniraj, kodiraj i podigni web sajt!

5 (1388 učenika)

Samo 315 eur za najbržih 100!

Sve što ti je...
315€
4.9 (777 učenika)

Frontend developer

Sve što ti je potrebno da postaneš odličan frontend developer! Uvek traženo zanimanje! Plaćanje do 4 mesečne rate!