Podeli sa prijateljima

11 nedelja je prošlo kao tren - klasa 44 završila obuku

11 nedelja je prošlo kao tren - klasa 44 završila obuku

23. april 2018.

Uživanje je i za nas i za učenike kada se klasa složi baš kako treba. Ivana, Mina Jovana, Tijana, Ina, Vladimir, Nemanja, Miloš i Maja su počeli druženje nakon časova već prvog dana. Vikend posle prve nedelje su organizovali tako da zajedno rade domaći zadatak. Kakav tim, svi smo pomislili.

Uvek govorimo našim učenicima koliko je važno da obuku shvate ozbiljno, da ne propuštaju časove, upijaju svaku reč i vežbu koju im zada predavač. Vredno radeći na obuci pripremaju sebe za buduću profesiju na pravi način.

Svako od njih je brzo shvatio koja su mu interesovanja. Jedan deo se zaljubio u dizajn, drugi u kodiranje, a treći je spojio i jedno i drugo. Još jednom se pokazalo da je web dizajn obuka odličan za početnike, jer naučite, ali i usmerite svoja interesovanja.

Osmišljavali su svoje portfolio sajtove, birali najbolje fotografije i tekstove i priveli ih kraju. Onda je došao klijent sa specijalnim zahtevima za svoj sajt. Prikupio se materijal, istraživale su se mogućnosti i klijentu se ponudila idejna rešenja. Još jedan praktičan rad su odradili uspešno.

Sada klasa 44 ima sertifikate u svojim rukama i spremna je za projekte. Dok su neki u potrazi za poslom, jedan deo je već pronašao odlične načine za praksu. Pred njima je sada mnogo vežbe i izazova, znanje su dobili.

Krojačeva škola čeka od njih samo dobre vesti.