Podeli sa prijateljima

A sada malo o frontend-u...

A sada malo o frontend-u...

2. jul 2018.

Da li ste ispratili novosti?

Naša premium online obuka Frontend developer je na velikom letnjem popustu i sada iznosi 297 EUR sa mogućnošću plaćanja u 3 rate. Jasno vam je da upisom možete uštedeti 150 EUR, a obuka vam ostaje zauvek i možete učiti kad god i odakle god želite. Važna informacija je i ta da, u svakom trenutku, ovu obuku pohađa više od 50 učenika na našoj eLearning platformi.

Druga novost je da smo otvorili dva termina za pohađanje Frontend developer obuke u učionici! To znači da od septembra obuku možete pohađati prepodne i popodne, a datumi su 10. septembar i 8. oktobar. Mesta je malo, a interesovanje ogromno! Nastavu izvode Krojačevi renomirani web developeri, programeri i stručni predavači, kao i gostujući predavači.

Više nema izgovora. HTML, CSS, Responsive, Bootstrap, Ajax, jQuery, JavaScript, SASS, Git i GitHub sada možete učiti na oba načina i postati FRONTEND DEVELOPER. Dobro zvuči, zar ne?

Sva pitanja nam možete postaviti na info@krojacevaskola.com i na 011 3162710. Tu smo i na Facebooku, Instagramu i Viberu.

Preuzmite program i požurite sa učenjem!