Podeli sa prijateljima

Marketing za postavljanje biznisa, online kurs - USKORO!

Marketing za postavljanje biznisa, online kurs - USKORO!

8. januar 2020.

Početak biznisa: uspešno lansiranje VS izduvani balon.

"OK, imam ideju, čak sam i registrovao firmu, ali ne znam ništa o marketingu. Kako da mi telefon zazvoni, kako da me kupci nađu, šta da čitam, gde da učim, koga da slušam? I šta je to marketing, ali stvarno? Odakle početi?"

AGONIJA svakoga ko ulazi u biznis, bilo koji. Od prodaje odeće preko oglasnika, proizvodnje kozjeg sira, rada od kuće ili pokretanja online shop-a. Uvek su ista pitanja, iste nedoumice, iste muke.

Kurs koji pripremamo daće ti temelj za ono što ti je bitno da znaš prilikom pokretanja biznisa.
Odgovore na koje marketing stručnjaci odreaguju "Pih, to smo mogli i mi da ti kažemo" - ali nikada ne kažu!

Predavač je Ana Jovanović, direktorka i suosnivač Krojačeve škole, a oni koji su prošli kroz njene obuke znaju da joj je najvažnija suština, a forma tek koliko se mora ispoštovati. Iskreno, otvoreno, jednostavno ćete voditi kroz primenu marketinga na sopstveni biznis. Napunićeš baterije kao nikada do sada!

Program online kursa "Marketing za postavljanje biznisa" će biti okrenut primeni znanja u praksi, odakle početi, koracima za primenu u biznisu, korisnoj literaturi, vežbama. Kurs će biti sadržajan, koristan i vrlo dostupan.

Kurs je u produkciji i sada je pravo vreme da se javiš sa nekim pitanjem na koje ćeš u kursu čuti odgovor. Piši nam na info@krojacevaskola.com.