Podeli sa prijateljima

Najkompletniji kurs za Frontend sadrži 38 sati VIDEO lekcija! Lak ulazak u IT svet

Najkompletniji kurs za Frontend sadrži 38 sati VIDEO lekcija! Lak ulazak u IT svet

18. septembar 2019.

FRONTEND developer online kurs je savršen izbor za buduće web developere i postoji razlog zašto je u vrhu traženih zanimanja u svetu i kod nas. 

Paket online kurseva Krojačeve škole je najkompletnija obuka za frontend i namenjen je početnicima. Sadrži neverovatnih 38 sati VIDEO lekcija na srpskom jeziku, kreće se od samog početka i osnova, a po završetku imaš veoma isplativ zanat u rukama.

Uvek naglašavamo koliko je u ovom procesu važan i tvoj doprinos i fokus, volja za učenjem, kao i to da smo se mi pobrinuli za ostalo. A to znači da ćeš učiti na LAK, ZABAVAN, RAZUMLJIV i PRIJATAN način, kada god želiš i odakle god želiš (samo da si povezan sa internetom).

Naša platforma za učenje je dizajnirana od strane najboljih dizajnera, specijalizovanih za korisnički doživljaj i sve je podređeno tvom ugođaju. I dizajn, ali i zvuk, grafika kursa, metodologija nastave, program.

Na kraju ćeš dobiti i sertifikate. To ti je važno i mi to poštujemo, ali ne možemo a da ne podvučemo da ovde dobijaš ono što poslodavci cene više od papira - ZNANJE.

Upiši najkompletniju obuku za frontend, nauči i primeni: FRONTEND DEVELOPER ONLINE KURS