Podeli sa prijateljima

Njihovo proleće je u znaku dizajna i kôda  - 43. klasa završila obuku

Njihovo proleće je u znaku dizajna i kôda - 43. klasa završila obuku

4. april 2018.

Još jedan dobar dan u Krojačevoj školi je za nama. Klasa 43 je dobila sertifikate web dizajnera i priznanje za svoj rad svih prethodnih nedelja.

Minja, Jelena, Nikola, Ivan, Veljko, dva Miloša i Aleksandar su ta ekipa. Upoznali su se u decembru kada je i krenulo njihovo zajedničko učenje i druženje. Svi su iz različitih sfera i različitih interesovanja, a funkcionisali su kao jedno. Slavili smo zajedno rođendane, proslavljali i neke manje uspehe i baš se lepo družili.

Već u februaru su dizajnirali svoje portfolio sajtove, a od marta je počeo rad za klijenta. Imali su jako odgovoran zadatak, da izrade sajt za Kafe Bar 16. To su i učinili, odgovorno i spremno.

Sada, kada imaju zvanje web dizajnera, znaju da rad tek predstoji. Učenju i vežbanju nikad kraja, to su na vreme shvatili. Samo tako se dolazi do zvanja najboljeg.

Nedostajaće nam klasa 43. Ono što znamo je da nam je druženje tek počelo, a da će nam uspehe javljati i dolaziti u školu.

Čekamo nove klase od 10. i 23. aprila. O upisu i učenju kod nas se možete informisati putem sajta, pisati nam na info@krojacevaskola.com, pozvati na 011 3162710 ili, jednostavno, svratiti do nas u Nikolaja Ostrovskog 3.