Podeli sa prijateljima

Oni su spremni za svet web dizajna a mi - za 41. klasu

Oni su spremni za svet web dizajna a mi - za 41. klasu

16. jul 2017.

Ovaj mesec nam protiče u znaku slavlja, rada i ponosa. Jer, do pre samo nekoliko nedelja nam se činilo da vreme sporo prolazi dok nismo shvatili da je i 40.klasa došla do kraja svoje obuke. Počelo je jubilarno, a sada je još jedna uspešna dodela sertifikata ostala za nama.

Podsetićemo, 40.klasa su Iva, Petar, Cvetan, Aleksandra, Goran, Vladan, Marijana, Marko i još jedan Petar. Upisali su obuku 19. aprila, a sada su već web dizajneri. Ako mislite da je nemoguće - pitajte njih. Svakodnevno su učili, vežbali, radili domaće zadatke, dolazili na konsultacije, sarađivali. I družili se, naravno.

Rezultat svega toga su njihovi portfolio sajtovi ali i sajt za klijenta na kojem su radili više od dve nedelje. Krojile su se ideje, menjali se planovi, ali se došlo do uspešnog zajedničkog idejnog rešenja. To je i prava priprema za ono što ih čeka u svetu web dizajna u koji su hrabro uplovili.

Još jednom im čestitamo i znamo da ćemo se još dugo viđati i družiti.

A mi čekamo nove učenike za nove obuke koje počinju u septembru. Ostalo je još nekoliko mesta u grupama web dizajna, požurite i informišite se na vreme. Za sva pitanja, mi smo na mejlu info@krojacevaskola.com i brojevima telefona 011 3162 710 ili 069 200 30 20.

Vidimo se!