Podeli sa prijateljima

Šampioni znanja, vrednog rada i iskrenog prijateljstva - Frontend 02

Šampioni znanja, vrednog rada i iskrenog prijateljstva - Frontend 02

7. mart 2018.

Na prvi pogled, sasvim regularan dan u školi. Pripremamo dodelu sertifikata i polaganje završnog testa za 2. klasu Frontend developera. Skromno su nam najavili da pripremaju neko sitno iznenađenje i da budemo svi tu. Kako je dodela sertifikata učenicima kod nas svečani događaj - svi smo tu. Čekamo.

Za svih 10 nedelja, koliko su bili u školi, trudili su se da upiju svako predavanje. Predano su učili HTML, CSS, Responsive, Bootstrap, vežbali kroz praktičan rad, shvatali JavaScript bez mnogo poteškoća. Često smo između sebe komentarisali da se spojila baš vredna grupa mladih ljudi koji znaju šta hoće. A oni su Milica, David, Ivana, Marko, dva Aleksandra, Emil, Vjekoslav i Andrijana.

Kada su testove položili bez problema, usledila je dodela sertifikata, a onda je čitava klasa ustala, David pripremio govor, Marko muziku. "Tražili smo prikladan znak zahvalnosti za sve što ste učinili za nas", rekoše.

Medalje za nas! Svakome ponaosob, za trud, rad, nesebično prenošenje znanja i posvećenost. Malo je reći da smo bili iznenađeni.

"Danas se desila najlepša stvar ikada", rekao je direktor Krojača, Svetomir Jovanović.

I jeste. Jer smo stekli prijatelje i uspomene za sva vremena.