Podeli sa prijateljima

Responsive dizajn i Bootstrap

Responsive dizajn i Bootstrap online kurs - tri i po sata suštine!

 • Način

  Online
 • Predavanja

  21 3h 22m 14s
 • Materijali

  8
 • Kvizovi

  3 12 pitanja
 • Zadaci

  1
 • Upisa

  10
Upiši kurs

50€

Plaćanje u jednoj rati

Nauči Responsive dizajn i Bootstrap

Za početak, to je standard. Ali to znaš čim si na ovoj strani (nije za one koji ne znaju HTML i CSS), tako da nam ostaje samo da još jednom istaknemo značaj responsive-a i bootstrap-a.

Nedavno je zabeležen podatak da je, po prvi put ikada, više korisnika internetu pristupalo koristeći mobilne uređaje nego desktop računare. I zamisli da svi oni još uvek moraju da zumiraju ekran kako bi jasno videli sadržaj. Responsive dizajn je "odgovoran" upravo za to - da sadržaj sajta bude prilagođen rezoluciji ekrana uređaja (mobilni, tablet, desktop). I da bi sve to bilo lakše primeniti u praksi, koristi se i Bootstrap. U ovom online kursu naučićeš kako.

Pusti video

Nauči online

Online učenje omogućava vremensku fleksibilnost u sticanju znanja. Ovakav vid učenja odgovara svima koji nisu u prilici da fizički prisustvuju nastavi u našoj školi, onima koji su zaposleni i kojima više odgovara lični kontakt sa predavačima. Umesto fiksiranog rasporeda predavanja u učionici, online nastavu možete pratiti sopstvenim tempom i u skladu sa tim nadoknađivati propušteno gradivo.

nauči online

Program kursa po danima

Kurs se sastoji iz više različitih oblasti kako bi stekla/o sveobuhvatno znanje i veštine.

Dan 2 - Fluidne slike i video, SVG 47m 54s

Broj lekcija: 5

Dan 3 - Uvod u Bootstrap 52m 28s

Broj lekcija: 5

Dan 4 - Carousel, Video, Form 52m 30s

Broj lekcija: 5

Utisci

Kakvi su utisci učenika nakon završene obuke u Krojačevoj školi?
Da li su očekivanja ispunjena i kome preporučuju obuke?

Svetlana Nikolić

Svetlana Nikolić

Odličan kurs uz odličnog predavača! Temeljno sagledana materija uz odlično prikazane funkcionalnosti analiziranog alata!

Ostali utisci

Predavači

Znanje prenose stručnjaci u svojim oblastima sa više od 8 hiljada održanih časova, i to radimo lako, razumljivo i prilagođeno polaznicima škole. Naš zajednički cilj jeste da naučiš. A da bismo to postigli i mi svakodnevno učimo i usavršavamo se.

Bojan Bates

Bojan Bates

Predavač (Web dizajn)