Podeli sa prijateljima

Start za tvoj start-up!

Start za tvoj start-up!

Napravi čvrst temelj za svoj biznis i postani vidljiv, voljen i tražen brend.

 • Sertifikat

  srpski
 • Konsultacije

  1h posle školovanja
 • Trajanje obuke

  2 dana
 • Upisa

  74
Kontakt

Trenutno nema
definisanih termina

Da tvoj biznis bude PRVI!

Učićeš od Ane, žene koja je stvorila novi model neformalnog obrazovanja, pa IT kompaniju koja je za godinu dana postala broj 1 u Srbiji, a onda razvila projekat koji je krovno telo za plasman i promociju suvenira Srbije.

U biznisu je od 2003. godine, kaljena i prekaljena. A marketing diše.

Upisujemo samo 3 polaznika po klasi!

Zašto? Ana se posvećuje svakom projektu i biznisu polaznika, a za to je potrebna dobra priprema i dovoljno vremena tokom kursa.

Pusti video

Termini za ovaj kurs

Rezerviši mesto i počni da učiš

Trenutno nema definisanih termina

Kontakt

Program kursa po danima

Kurs se sastoji iz više različitih oblasti kako bi stekla/o sveobuhvatno znanje i veštine.

Kontaktirajte nas za vise informacija

Utisci

Kakvi su utisci učenika nakon završene obuke u Krojačevoj školi?
Da li su očekivanja ispunjena i kome preporučuju obuke?

Dušica Mijatović

Dušica Mijatović

Krojačeva škola je pravo mesto za ljude koji žele da uče, nauče i stečeno znanje odmah primene. Obuka mi je „otvorila oči“, naučila sam mnogo, a što je najvažnije - spoznala sam tajne dobrog i uspešnog poslovanja.  Ana je profesionalac, obrazovana, ljubazna, prijatna i spontana. Na mene je ostavila snažan utisak i zbog posvećenosti, iskrenosti i lakoće prenošenja znanja i iskustva. Prijatnu atmosferu u školi, nije moguće opisati rečima. Od srca, preporučujem svima!
Female icon

Ljubica Lazić

Veoma koristan trening za mlade preduzetnike. Dobićete strelice za pravi put.

Milica Vukojičić

Odlučila sam se za trening nakon završene Krojačeve škole web dizajna. Veoma sam zadovoljna i već uveliko preporučujem školu poznanicima, a i svima koji me pitaju gde sam završila obuku. Posle svega mogu da kažem da je sve ovo bilo najbolje ulaganje u sebe i svoje znanje!
Aleksandar Kalezic

Aleksandar Kalezic

Prezadovoljan predavačem, tipom i uslovima obuke, a ono što je najbitnije - nema okolišanja. Udara se u srž marketinga, jednom rečju - top!
Milica Švajnovic

Milica Švajnovic

Sve pohvale za Krojačevu školu, sve preporuke za trening, sve što ćete ovde naučiti nećete naučiti na drugom mestu. Sve najbolje.
Slađana Đenić

Slađana Đenić

Sjajna je stvar kad se desi da očekivanja koja imaš budu premašena. Trening je odlično koncipiran. Teoriju prati mnoštvo praktičnih primera. Svaki polaznik je aktivno uključen i ima priliku da vidi kako da primeni teoriju na sopstvenom biznisu. Ana, kao trener, izvodi sve igrače na teren, nema zabušavanja na klupi. Atmosfera je timska i vrlo opuštena. Posle treninga steknete utisak da marketing i nije neki bauk.
Nevena Čeklić

Nevena Čeklić

Ana nesebično deli svoje znanje sa polaznicima treninga. Posebno se posvećuje svakom od njih, nudi konkretne ideje i rešenja svakome ponaosob.
Vladimir Popović

Vladimir Popović

Zadovoljan sam prezentacijama i čitavom obukom. Celokupna priča Krojačeve škole i predstavljanje putem interneta u skladu su sa njihovim vrednostima i ciljevima. Planiram da nastavim edukaciju i saradnju sa Krojačevom školom.
Tatjana Trajković

Tatjana Trajković

Anina energija, optimizam i stručnost čine da ovo predavanje bude jedno od najzanimljivijih na kojima sam bila. Reč marketing do sada mi je zvučala nezanimljivo. Posle ovog treninga imam želju da čitam, pričam i diskutujem o marketinškim principima, teorijama i aktivnostima.Nisam verovala da će mi ova oblast ikada biti interesantna, ali sada sam promenila mišljenje, marketing je postao inspirativan.

Vladimir Ivaz

Anino predavanje je jasno, strpljiva je, a informacije prenosi na interesantan i rasterećujući način. Mogu uvek da računam na nesebičnu pomoć nakon završene obuke, a upoznao sam divne ljude koji mogu da mi budu poslovni partneri i saradnici.
Jovanka Uljarević

Jovanka Uljarević

Sve je kristalno jasno objašnjeno. Motivišuće, pokreće na akciju i uspeh. Ozbiljnost u pristupu materiji, lakoća u prenošenju znanja, opuštenost i učenje. Jednom rečju - uživanje! Hvala! 
Maja Kokotović

Maja Kokotović

Veoma koristan i zanimljiv trening. Organizovaćete svoje ideje i videti širu sliku. Sjajno iskustvo i izvanredan predavač.
Female icon

Marija Milićević

Ako želite da savladate tajne dobrog marketinga, ovo je prava škola za vas. Steći ćete jasnu sliku i usmeriti se ka onome što radite. Profesionalnost i posvećenost predavača su na prvom mestu. 
Milica Popović Bogunović

Milica Popović Bogunović

Mislim da je Ana najbitnije stvari prezentovala na odličan način. Mene je pokrenula da konačno završim svoj projekat i podelim ga sa drugima.
Female icon

Aleksandra Jovanović

U prijatnoj atmosferi dobićete sve korisne informacije koje ste očekivalI. Sada su mi mnogo jasnije stvari oko kojih sam imala dilemu.
Marija Malečkov Ivanković

Marija Malečkov Ivanković

Iskreno, otvoreno i neposredno prenošenje znanja i iskustva! Iza Ane se ogleda izuzetno veliko iskustvo u oblasti kojom se bavi. Podstiče slušaoce da se usredsrede na problem i rešenje. Hvala na divnim savetima!
Tatjana Šoštarić

Tatjana Šoštarić

Ana je odlična, budi entuzijazam koji me je zadivio, animira ljude i pokreće ih na akciju.
Milan Kovačević

Milan Kovačević

Trening je veoma dobro osmišljen, sažet i zabavan. Temeljno i veoma interesantno predavanje. Iskrena preporuka svim preduzetnicma koji ulaze u svoj posao.

Korisnici koji su gledali ovaj kurs, gledali su i

Važno je da znaš da NIKAD nećeš plaćati duplo. To znači da online kurs plaćaš samo jednom i svaku narednu obuku koja sadrži taj kurs, plaćaš za toliko manje. A svaki kurs ostaje tvoj zauvek!

AJAX online kurs -...
90€
5 (552 učenika)

AJAX

AJAX online kurs - naučiš i upotrebiš. I nema baš neke veze sa Holandijom.

5 (552 učenika)

Predavači

Znanje prenose stručnjaci u svojim oblastima sa više od 8 hiljada održanih časova, i to radimo lako, razumljivo i prilagođeno polaznicima škole. Naš zajednički cilj jeste da naučiš. A da bismo to postigli i mi svakodnevno učimo i usavršavamo se.

Ana Jovanović

Ana Jovanović

Direktor, osnivač