Podeli sa prijateljima

Vimeo slika
Maja Gabrijan

Maja Gabrijan

Trener i Executive Coach

Maja ima dvadesetogodišnje iskustvo u radu sa ljudima, bavi se njihovim razvojem kroz edukaciju i coaching.

Sertifikovani je executive coach, biznis trener i predstavnik Akademije za executive coaching iz Velike Britanije (www.aoec.com) specijalizovane za coaching sertifikaciju. Diplomirani je komunikolog sa dodatnom edukacijom iz psihologije i oganizacionog razvoja, bavila se komunikacijom i odnosima sa javnošću, a više od pola karijere posvetila je ljudskim resursima, postavljanjem sistema za upravljanje i razvojem timova unutar organizacija. Profesionalno iskustvo sticala je i u javnom i u privatnom sektoru, te kombinaciju tih znanja koristi za kvalitetan razvoj organizacija upravo kroz timski i individulani rad sa ljudima.

Kao trener i coach radila je sa velikim brojem organizacija, visokim i srednjim menadžmentom u Srbiji i regionu. Koautor je metodologije koja kombinuje psihoanalitički pristup i coaching tehnike u radu sa primenjenim grupama – Škola osećanja.

Njene ključne teme su:

- edukacija i sertifikacija za executive coaching,
- lični razvoj lidera kroz soft skills,
- lider kao coach,
- motivacija,
- retorika i prezentacijske veštine,
- krizna komunikacija kao prilika za adaptaciju i repozicioniranje,
- građenje feedback kulture u timu i organizaciji,
- uvođenje coaching kulture u organizaciju.

Veruje da je zdrava i motivisana jedinka osnova razvoja svakog sistema. Veruje da je važno da dodjemo do toga šta je naš poziv i da osmislimo posao na taj način, kao i da tu leži osnova razvoja svake organizacije.

Mama je jedne Dunje.

Majini kursevi

Znanje prenose stručnjaci u svojim oblastima sa više od 8 hiljada održanih časova, i to radimo lako, razumljivo i prilagođeno polaznicima škole. Naš zajednički cilj jeste da naučiš. A da bismo to postigli i mi svakodnevno učimo i usavršavamo se.