Podeli sa prijateljima

Vimeo slika
Danilo Grbić

Danilo Grbić

Digitalno oglašavanje, predavač

Iako je svoju preduzetničku karijeru započeo mnogo ranije radeći kao samostalni producent za razne vrste klijenata, u preduzetničke vode se zvanično uključuje 2013. osnivanjem firme Antigravity Music, koja je bila nastavak 13 godina rada u kreativnoj zoni, ponajviše advertajzing industrije. 2014-te kroz Antigravity Music osniva startup Qorio, karaoke muzičku aplikaciju sa pametnim algoritmom za ocenjivanje pevanja. Sa Qorioom, Danilo je prezentovao na konferencijama WSJDLive (Laguna Beach, USA - Top 5 startupa od 200), Austrian Business Angel Day (Top 5 startups) i raznim drugim konferencijama na Balkanu i šire, te je dobitnik Challenge granta Švedske Ambasade u BIH.

Poslednjih nekoliko godina uspehe je ostvario kao menadžer muzičkog tima u kompaniji Amanotes u Vijetnamu, koja je jedan od najvećih developera muzičkih igara na mobilnim telefonima u svetu.

Udružujući dugogodišnje iskustvo u kreativnoj strani advertajzinga i nove veštine koje je stekao kroz Antigravity Music, Qorio i Crypto & Proud, Danilo je danas freelance digitalni marketer koji svojim klijentima pomaže da zarone duboko u vode digitalnog marketinga. Spajajući strast prema kreativnim projektima iz raznih oblasti produkcije, analitički pristup, pedagošku temeljnost, posvećenost prema konkretnim rezultatima i uz poznavanje najnovijih tehnika, alatki i strategija na internetu, Danilo ti pomaže da na najjednostavniji, a opet temeljan način uđeš u široko polje digitalnog marketinga.

Danilovi kursevi

Znanje prenose stručnjaci u svojim oblastima sa više od 8 hiljada održanih časova, i to radimo lako, razumljivo i prilagođeno polaznicima škole. Naš zajednički cilj jeste da naučiš. A da bismo to postigli i mi svakodnevno učimo i usavršavamo se.