Podeli sa prijateljima

Kakvi su utisci o online obukama?

Kakvi su utisci o online obukama?

12. decembar 2018.

Decembar je. Počinje sezona preispitivanja.

Kakva je bila godina koja prolazi i šta očekujemo od sledeće?

Naravno, teško je da navedemo šta smo sve uradili u prethodnoj godini, da li smo zadovoljni i da li želimo više.
Srećom, tu su naši učenici. Njihovi utisci o online obukama donose zaključak i odgovor na pitanje da li smo na pravom putu. Jer oni su zaključili da su na pravom mestu.

Navešćemo samo neke utiske, a vi pročitajte ostale:

HTML
Aleksandar Ranđelović
Pre upisa u Krojačevu školu pogledao sam sve alternativne sajtove za učenje. I evo me ovde. Mislim da to najbolje govori šta mislim o ovoj školi i sistemu rada. Oduševljen sam kako je sve ovo osmišljeno, Marko je fenomenalan i ovo je samo prvi u nizu kurseva i obuka koje ću završiti ovde. Ne lutajte, na pravom ste mestu.

WordPress instalacija
Mirjana Radosavljević
Ovo je prvi kurs koji sam slušala i koji me je povukao da slušam i učim druge oblasti.

CSS
Maja Tadić Simonović
Samo pohvale imam kako za kurs, tako i za predavače, materijale i samu organizaciju kursa. Kao da zaista sedimo u učionici sa predavačem, nikakve mane nema to što je kurs online. S obzirom na to da sam imala prilike da ranije pohađam jedan online kurs imala sam male predrasude, ali zaista se ne može porediti iskustvo u Krojačevoj školi. Sve je na veoma visokom nivou.

Veliki prasak - početak svega
Aleksandar Markovic
Utisci su fenomenalni. Stvarno ne bih imao nikakvih primedbi. Mislim da je ovo definitivno najbolja online obuka iz ove oblasti koja se može pronaći na internetu, nevezano za jezik na kojem se predaje. Gradivo savršeno organizovano. Ništa ne ostaje neobjašnjeno, ništa se ne preskače. Svaki novi termin koji se upotrebi u predavanju se i objasni, što ja mislim da postoji samo kod vas u školi. Obuka ne zahteva predznanje, a opet se na polaznika prenese toliko znanja, da je na kraju i sam polaznik svestan šta je dobio ovom obukom. Ne treba nikakva potvrda sa strane, polaznik na kraju i sam vidi šta je znao da uradi/napravi pre početka obuke, a šta zna nakon obuke. Naravno, potrebna je i želja za učenjem sa polaznikove strane, jer ne može niko na silu da nam ubaci znanje. Sve pohvale stvarno, uradili ste izuzetnu stvar.

Korak do posla - frontend developer
David Milivojev
Zaposlio sam se zahvaljujući vašem kursu 'Korak do posla', pošto sam tu naučio možda neke bitne cake i sitnice koje znače pri zapošljavanju i koje ukazuju na suštinu. Dve nedelje nakon kursa sam dobio posao. Kad me kolege sa fakulteta pitaju gde mogu malo bolje da nauče frontend, ja uvek preporučim vas, jer smatram da je taj izbor za početnike više nego idealan iz razloga što nije potrebno znanje engleskog jezika (koju većina muči), a predavači znaju da prenesu znanje i takođe znaju šta početnike najviše muči, a to igra bitnu ulogu.