Podeli sa prijateljima

Super vesti za početak septembra!

Super vesti za početak septembra!

2. septembar 2019.

Jeste li spremni za polazak u školu? I da jeste i da niste - počela je! Od škole ne možete da pobegnete, a i ne treba bežati od nečega što donosi uspeh i sigurnost.

Evo, na primer, mi toliko volimo školu da je nosimo svuda sa sobom :).
Takvi su i svi naši učenici. Gde god da krenu, malo škole ponesu. Makar jedan kratak kurs, da pametno iskoriste vreme i dobiju još jedan sertifikat.

Zato koristimo priliku da se kratko osvrnemo na avgustovske dane i da vidimo šta nas čeka u septembru.

Super sveži i jedinstveni su NOVI ONLINE KURSEVI objavljeni u avgustu.

Nedavno nam je stigao PYTHON - besplatan online kurs o instalaciji. Dobro savladajte početak, dok Milica u studiju vredno snima nove lekcije.

Imali smo i super akciju - destoro učenika koji su upisali kurs TOP CV i motivaciono pismo, dobili su besplatne savete stručnjaka o pisanju i intervjuu.

Izabrali ste i TOP ONLINE KURS meseca avgusta! To je JavaScript trilogija. Ovaj kurs imao je najveći broj upisa, preporuka i utisaka u poslednjih 30 dana. Zato je neko od polaznika zaslužio i da dobije super poklon od nas. Marija Timotić imala je sreće.

Ako želiš da sledećeg meseca srećnik budeš ti, znaš šta ti je činiti - bori se da pobedi tvoj kurs!

Imamo i mnogo novih frontend developera, web dizajnera, WordPress developera, MS Office eksperata. Tu su i oni koji sada sigurno vladaju veštinom lepog govora. Svi imaju sertifikate, znanje i samopouzdanje.

Zar nisu sve ove vesti super za početak septembra?

Ako želiš da budeš deo naše priče o građenju uspeha znanjem - javi se! Tu smo da te podržimo!

T: 069 200 30 20
info@krojacevaskola.com
Inbox - društvene mreže