Podeli sa prijateljima

Vimeo slika
Vojin Đorđević

Vojin Đorđević

Predavač

Vojin Đorđević je student računarskih nauka na Prirodno-matematičkom fakultetu u Nišu. Zbog izuzetnog akademskog uspeha je proglašen za stipendistu grada Kruševca 2023. godine.

Pored studiranja se aktivno bavi full-stack web programiranjem, u kome je imao priliku da se usavršava kroz učestvovanje u višestrukim akademskim, volonterskim, open-source i ličnim projektima. Najradije koristi tehnologije JavaScript ekosistema.

Izuzetno je ponosan na činjenicu da je 2023. godine bio jedan od organizatora sedmodnevnog internacionalnog akademskog letnjeg BEST (Board of European Students of Technology) kursa Uxperience The Design: Mastering User Experience, koji je posetilo preko 25 lokalnih i stranih učesnika iz 12 različitih zemalja Evrope. U organizaciji je učestvovao kao osoba odgovorna za informacione tehnologije i koordinator logistike.

Vojin ažurno prati najnovije trendove u IT industriji, i trudi se da njegovo znanje ide u korak sa njima. O tome najbolje svedoči da je novembra 2023. godine kao volonter i deo Program Support tima učestvovao u organizaciji internacionalne konferencije Data Science and AI conference - DSC Europe 23.

Pored toga što vrednuje formalno obrazovanje, takođe mu je i jako stalo do neprestanog ličnog usavršavanja kroz neformalno obrazovanje. Zbog toga je i sam prošao kroz različite online obuke za profesionalno usavršavanje u oblasti programiranja web i mobilnih aplikacija, zaslužio C1 nivo engleskog jezika na ispitu First Certificate in English i učestvovao u više internacionalnih Erasmus+ projekata.

Vojin smatra da su edukativni materijali iz oblasti programiranja nešto što bi trebalo da bude pristupačne cene i dostupno svima. Takođe smatra da bi trebalo da se bave aktuelnim temama i tehnologijama koje se koriste u izradi modernih i kompleksnih aplikacija. Zbog toga svoje kurseve bazira na projektnom radu i obradi kompleksnih teorijskih koncepata na zabavan i intuitivan način.

Veštine: HTML, CSS, JavaScript, npm, React.js, React Native, Redux, Bootstrap, Node.js, Express.js, Knex.js, SQL, PostgreSQL, MySQL, C++, Java, Git

Vojinovi kursevi

Znanje prenose stručnjaci u svojim oblastima sa više od 8 hiljada održanih časova, i to radimo lako, razumljivo i prilagođeno polaznicima škole. Naš zajednički cilj jeste da naučiš. A da bismo to postigli i mi svakodnevno učimo i usavršavamo se.

Samo 168 eur za najbržih 100!

ČUVENI web dizajn...
168€
5 (1385 učenika)

Web dizajn

ČUVENI web dizajn kurs - sada je online! Ne treba ti predznanje. Dizajniraj, kodiraj i podigni web sajt!

5 (1385 učenika)

Samo 315 eur za najbržih 100!

Sve što ti je...
315€
4.9 (777 učenika)

Frontend developer

Sve što ti je potrebno da postaneš odličan frontend developer! Uvek traženo zanimanje! Plaćanje do 4 mesečne rate!

4.9 (777 učenika)

Samo 65 eur za najbržih 100!

Paket kurseva za...
65€
5 (190 učenika)

IT Super Start

Paket kurseva za najbolji ulazak u IT svet! OGRANIČEN broj upisa!

5 (190 učenika)