Podeli sa prijateljima

Najboljih 7 stvari koje možeš da uradiš do kraja leta

Najboljih 7 stvari koje možeš da uradiš do kraja leta

23. avgust 2019.

Još koliko dana je ostalo do kraja leta? Manje od 30. To je malo, ako govorimo o letu. Ali dovoljno, ako govorimo o tebi.
Svašta možeš da uradiš dok letu ne dođe kraj. Na primer, možeš da promeniš život - bukvalno. Da postaviš nove prioritete i napraviš pametne izbore.
Ima li čega pametnijeg od znanja? Kakvo pitanje! Razoružava i odmah daje odgovor!

Zato pažljivo prati 7 najboljih stvari koje možeš da uradiš do kraja leta:

  1. Postani nindža. MS Office nindža. Pravi je trenutak da upišeš sve nivoe najtraženijih MS Office programa. Savladaj PowerPoint, Word i Excel do tančina, do detalja i teško da će posle toga neko moći tebe da savlada. Dovoljno je vremena da do kraja leta upišeš i završiš ove kurseve, a cena je savršena, jer sa nindžama ne možemo drugačije.

  2. Budi jedini izbor - van konkurencije. Ako tražiš posao ili želiš bolji posao, ne gubi vreme. Napiši idealan CV i budi jedini izbor na konkursu. Iskoristi letnji popusT. Za samo 9 evra odslušaj lekcije, napiši propratno pismo i CV koji će biti van konkurencije, prvi na listi, odmah primećeni. Poslednji dani leta mogu biti tvoji prvi dani na novom poslu.

  3. Ne gubi zdravlje - informiši se. Imamo online kurs Hrana i/ili aditivi koji je zlata vredan, ali sada je na velikom popustu. Za samo 14 evra naučićeš sve što treba da znaš o aditivima, njihovoj ulozi, upotrebi i zloupotrebi. Saznaćeš ono najvažnije - kako da ih prepoznaš, kojih da se kloniš i kako da živiš bez straha za sebe i za svoje najbliže. Lepo kažemo da do kraja leta možeš da promeniš život.

  4. Uradi sve što želiš - organizuj se. Ne možeš da vratiš vreme, ali možeš da ga organizuješ i pametno iskoristiš. Ako ti to do sada nije išlo od ruke ili misliš da možeš bolje i više - upiši online video kurs Time Managment. Biće ti dovoljan samo jedan dan da postaneš super organizovana osoba, koja može sve, stiže sve i ne živi u zabludi da je nešto nemoguće. Zapamti - Time Managment je rešenje!

  5. Ne gubi vreme - prekvalifikuj se. Ako sa svojim primarnim zanimanjem ne možeš da pronađeš posao, vreme je za prekvalifikaciju. Ne gubi vreme i inteligenciju na poslove za koje si prekvalifikovan. Upiši, na primer, Veliki prasak. Tu ćeš savladati osnove znanja za svaki posao koji je u vezi sa web razvojem. Posle toga treba još da učiš, ali je sve lakše i lepše, videćeš.

  6. Savladaj zanat. Do kraja leta možeš da naučiš WordPress. Ako nemaš predznanje, upiši online kurs Prekvalifikuj se. Ako znaš HTML i CSS, pravi izbor je WordPress - od osnova do web sajta. Ovi online kursevi su SADA po super niskoj ceni, zato što mislimo na sve koji već do jeseni žele zanat u rukama. Da rade za klijente i sami krče svoj put.

  7. Otvori firmu. Nema više situacije FT1P. Nema više odlaganja i opravdanja. Na jednom mestu, iz prve ruke, za 9 evra - sve o otvaranju preduzetničke firme. Zamisli da do kraja leta konačno imaš svoju firmu! Onu o kojoj maštaš godinama, ali nikako da sakupiš dovoljno hrabrosti i otvoriš je, jer misliš da je procedura komplikovana. Više nije. Upiši online kurs!

I za kraj, samo da znaš da nešto i ne možeš da uradiš do kraja leta.

Ne možeš da postaneš frontend developer ili programer, zato što je za mesec dana nemoguće da naučiš sve što ti treba za bavljenje ovim poslovima.

Ne možeš da postaneš ni web dizajner. I za to treba više od mesec dana.

Ali možeš da počneš, a to je za neke već postignut cilj.

Dakle, šta god želiš da uradiš do kraja leta - počni sada i već si na pola puta!

Tu smo, da podržimo tvoje korake!