Podeli sa prijateljima

Vimeo slika
Marko Đorđević

Marko Đorđević

Predavač (Web dizajn)

Marko je predavač u Krojačevoj školi (koju je i sam završio). Marko je strpljiv, temeljan, istrajan i uporan. I zato ne postoji mogućnost da izađeš iz škole bez znanja.

Od strane učenika i Krojača - obožavan!

Rođen u Beogradu 1985. godine. Završio srednju Školu za Dizajn u Beogradu, na odseku dizajna enterijera i industrijskih proizvoda, a zatim diplomirao na Višoj školi likovnih i primenjenih umetnosti u Beogradu, na odseku dizajner grafike.

Tokom školovanja, i kasnije, radnim iskustvom, pored razvijanja kreativnosti i dizajnerskih sposobnosti, ovladao kako digitalnim radom na polju svog posla, tako i ručnim tehnikama prezentacija i ilustracijom. Iz želje za usavršavanjem i širenjem znanja, završio je Krojačevu školu web dizajna i time ušao u još jedan svet kreativnih mogućnosti.

Kao hobi, tu su kaligrafija i bavljenje muzikom – voli sve što može biti dobar izvor inspiracije.
Uvek se vodi razmišljanjem da dizajn treba da bude najbolja moguća kombinacija lepog i korisnog. Poslu uvek pristupa ozbiljno, istraživački i kreativno.

Markovi kursevi

Znanje prenose stručnjaci u svojim oblastima sa više od 8 hiljada održanih časova, i to radimo lako, razumljivo i prilagođeno polaznicima škole. Naš zajednički cilj jeste da naučiš. A da bismo to postigli i mi svakodnevno učimo i usavršavamo se.

Veliki prasak - početak svega!
150€

Veliki prasak - početak svega!

HTML, CSS, Responsive, Bootstrap, SASS, rad sa serverima - 20 sati video lekcija...

WordPress obuka - ne treba ti predznanje
210€

WordPress obuka - ne treba ti predznanje

Nauči HTML, CSS, Responsive/Bootstrap i napravi web sajt u WordPress-u